Соңғы жаңарту

(Өзгертілген уақыты 1 апта бұрын)
Бұқтырылған көкөністерден тағамдар мен гарнирлер
Бұқтырылған тағамдарды даярлау үшін көкөністерді бөліктерге, төртбұрыштарға, таяқшаларға бөліп турайды, қуырады немесе суға булап пісіреді, немесе жартылай дайын болғанға дейін пастерлейді, содан соң біршама мөлшердегі бульон немесе тұздықтың ішінде қызанақ езбесін, пастерленген көкөністер, Лавр жапырағын бұрыш қосып бұқтырады. Балғын немесе ашытылған қырыққабатты алдын ала жылулық өңдеуден өткізбей де пайдалана беруге болады.

Презентацияны жүктеп алу

You Might Also Like

Жаңалықтар

Жарнама