- 05 нау. 2024 04:32
- 344
Бұқтырылған көкөністерден тағамдар мен гарнирлер
Бұқтырылған тағамдарды даярлау үшін көкөністерді бөліктерге, төртбұрыштарға, таяқшаларға бөліп турайды, қуырады немесе суға булап пісіреді, немесе жартылай дайын болғанға дейін пастерлейді, содан соң біршама мөлшердегі бульон немесе тұздықтың ішінде қызанақ езбесін, пастерленген көкөністер, Лавр жапырағын бұрыш қосып бұқтырады. Балғын немесе ашытылған қырыққабатты алдын ала жылулық өңдеуден өткізбей де пайдалана беруге болады.
Презентацияны жүктеп алу
Презентацияны жүктеп алу